#


Simplifying life

Actuera: dé specialist in moderne pensioenoplossingen

Actuera is dé onafhankelijke specialist in softwareapplicaties voor pensioen- en levensverzekeringsproducten.

 

Eenvoud en transparantie van af de bron

Heldere pensioenproducten vormen de basis voor navolgbare uitvoering en transparante verantwoording. Actuera ondersteunt die tendens door een scala van modulaire kernoplossingen te bieden. De Maia Product Suite is uitermate geschikt om met scherpe focus de moderne DC, PPI en Pan Europese productvarianten te faciliteren.

 

Actuera levert het

De Maia Product Suite is rijk aan functionaliteit en ondersteunt de administratieve procesketen met daarbinnen alle voorkomende pensioenregelingen en aanverwante verzekeringsproducten. De informatievoorziening aan deelnemers, werkgevers, toezichthouders etc. wordt simpelweg standaard geleverd.

In een persoonlijk gesprek vertellen we graag wat simplifying life volgens Actuera specifiek voor u kan betekenen.

 

Nieuws

Timeos en Actuera sluiten overeenkomst voor langjarige samenwerking

Timeos Pensioendiensten en Actuera hebben onlangs, na een initiële samenwerking van een jaar, een vijfjarig contract afgesloten. Timeos, de uitvoeringsorganisatie van pensioenfonds PGB, gaat vanaf medio dit jaar werken met het pensioenadministratiesysteem Maia Suite van Actuera.lees meer
Maia workshop succesvol: Delen is het nieuwe hebben!

De nieuwe pensioenmarkt, zicht op nieuwe kansen.

Op maandag 3 februari is in een prima setting de workshop Maia voor ZZP-ers gegeven. Zodra de ZPP-ers waren aangeschreven was binnen 2 dagen het maximale aantal inschrijvingen van 75 bereikt.
Het is altijd afwachten hoeveel personen daadwerkelijk gevolg geven aan de aanmelding, maar blijkbaar was het programma dusdanig aantrekkelijk dat de zaal vol zat. (zie twitter #maia2014)

lees meer
Robin de Lyon geeft SCRUM college op Haagse Hogeschool

Dinsdag 9.15 uur, druk geroezemoes en gelach, een lokaal vol rugtassen en laptops…we zijn weer even helemaal terug in de collegebanken. Collega Robin de Lyon (Manager Software Factory bij Actuera) geeft een college over SCRUM op de Haagse Hogeschool. Om half 10 sharp begint de presentatie.

lees meer


Blog

SCRUM college door Robin de Lyon in innovatief dutch design factory

Maart 2014 - Robin de Lyon (Manager Software Factory) geeft Scrum college aan Haagse Hogeschool studenten.

Zoals dat gaat op de vrijdagochtend wandelen de studenten tussen 9.45 uur en 10.15 uur binnen, met een opvallend hoge opkomst van maar liefst 35 jonge mannen, helaas geen meisjes in
dit jaar.

lees meer
Vervolg SCRUM op de Haagse Hogeschool

Deze week (45) gingen we weer op bezoek bij de Haagse Hogeschool om antwoord te krijgen op de vraag die we onszelf stelde in het voorgaande blog: “Hebben ze het begrepen en kunnen ze het toepassen als ze de komende weken echte sprints gaan doen?”

lees meer
Facing the many different 'truths' of internal branding

In deze Engelstalige blog wordt uitgelegd hoe door gebruik van taal de cultuur binnen een bedrijf kan worden vormgegeven. Door na te denken over de gewenste realiteit kan bewust worden gekozen tussen verschillende benaderingen. Daarnaast wordt beschreven hoe het motiveren van het 'rechter hersenhelft denken' kan zorgen voor meer zelfsturende groepsverbanden.

Door Eveline Henskens Corporate Branding & Imaginering

lees meer

Footer Content

Actuera B.V.

Barbizonlaan 94
2908 ME Capelle aan den IJssel

Post: Postbus 8605 - 3009 AP Rotterdam

+ 31 (0)10 207 5400 // info@actuera.com

Disclaimer & Copyright