#


Ontvang onze nieuwsbrief


Simplifying life

Actuera: dé specialist in moderne pensioenoplossingen

Actuera is dé onafhankelijke specialist in softwareapplicaties voor pensioen- en levensverzekeringsproducten.

 

Eenvoud en transparantie van af de bron

Heldere pensioenproducten vormen de basis voor navolgbare uitvoering en transparante verantwoording. Actuera ondersteunt die tendens door een scala van modulaire kernoplossingen te bieden. De Maia Product Suite is uitermate geschikt om met scherpe focus de moderne DC, PPI en Pan Europese productvarianten te faciliteren.

 

Actuera levert het

De Maia Product Suite is rijk aan functionaliteit en ondersteunt de administratieve procesketen met daarbinnen alle voorkomende pensioenregelingen en aanverwante verzekeringsproducten. De informatievoorziening aan deelnemers, werkgevers, toezichthouders etc. wordt simpelweg standaard geleverd.

In een persoonlijk gesprek vertellen we graag wat simplifying life volgens Actuera specifiek voor u kan betekenen.

 

Nieuws

Celebrating succesvolle oplevering delivery Maia Web UI

'Cheers! Capelle, Cluj, Utrecht celebrating succesfull delivery Maia Web UI'

Op 18 juli is in Capelle, Cluj en Utrecht de succesvolle oplevering van de eerste grote mijlpaal van Actuera´s migratieprogramma gevierd: de web based user-interface voor Workflow, Life en Collections.

lees meer
'We moeten beweeglijk en innovatief blijven'.

Interview met Michel Henskens, CBDO bij Actuera, over nearshoring met Yonder.

Het pensioenstelsel in Nederland staat continu ter discussie. Niet alleen wetgeving en pensioenproducten veranderen voortdurend, ook de pensioenorganisatievormen zelf, met hun dynamische processen, zijn aan verandering toe. ‘Voor een partij als Actuera – we zijn marktleider – is het zaak om te anticiperen op die veranderingen en ons product- en dienstenaanbod daar tijdig op
aan te passen’, aldus directeur Michel Henskens.

lees meer
MTB Challenge zondag 22 juni

Op zondag 22 juni vond de Actuera MTB clinic plaats aan de rand van de Drunense duinen, onder leiding van niemand minder dan Maikel Govaarts (Nederlands Kampioen Masters 2013, rijder Merida Bassa Team) en Michiel van der Heijden (Nederlands Kampioen Elite 2013, rijder Giant XC Pro Team).

Om 10.30 uur ging de clinic van start op deze prachtige zonnige dag. Zo’n 30 deelnemers hadden zich aangemeld voor deze MTB challenge en de groep was verdeeld in een Elite en Belofte team.

lees meer


Blog

SCRUM college door Robin de Lyon in innovatief dutch design factory

Maart 2014 - Robin de Lyon (Manager Software Factory) geeft Scrum college aan Haagse Hogeschool studenten.

Zoals dat gaat op de vrijdagochtend wandelen de studenten tussen 9.45 uur en 10.15 uur binnen, met een opvallend hoge opkomst van maar liefst 35 jonge mannen, helaas geen meisjes in
dit jaar.

lees meer
Vervolg SCRUM op de Haagse Hogeschool

Deze week (45) gingen we weer op bezoek bij de Haagse Hogeschool om antwoord te krijgen op de vraag die we onszelf stelde in het voorgaande blog: “Hebben ze het begrepen en kunnen ze het toepassen als ze de komende weken echte sprints gaan doen?”

lees meer
Facing the many different 'truths' of internal branding

In deze Engelstalige blog wordt uitgelegd hoe door gebruik van taal de cultuur binnen een bedrijf kan worden vormgegeven. Door na te denken over de gewenste realiteit kan bewust worden gekozen tussen verschillende benaderingen. Daarnaast wordt beschreven hoe het motiveren van het 'rechter hersenhelft denken' kan zorgen voor meer zelfsturende groepsverbanden.

Door Eveline Henskens Corporate Branding & Imaginering

lees meer

Footer Content

Actuera B.V.

Barbizonlaan 94
2908 ME Capelle aan den IJssel

Post: Postbus 8605 - 3009 AP Rotterdam

+ 31 (0)10 207 5400 // info@actuera.com

Disclaimer & Copyright